New South Wales

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in New South Wales

Onroerend goed te koop in New South Wales

New South Wales is een staat in het zuidoosten van Australië die wordt gekenmerkt door kuststeden en nationale parken. Sydney, de hoofdstad, herbergt iconische gebouwen van de natie, zoals het Sydney Opera House en de Harbour Bridge.

New South Wales ligt in het zuidoostelijke deel, in het zuiden begrensd door Victoria, in het noorden door Queensland en in het westen door South Australia. Het omvat ook Lord Howe Island in de Stille Zuidzee. Binnen het grondgebied zijn er twee enclaves: het territorium van de Australische hoofdstad en het territorium van de baai van Jervis.

Als u naar Australië wilt verhuizen en een onroerend goed te koop wilt kopen in New South Wales, moet u wat nieuws over de onroerendgoedmarkt weten.

De onroerendgoedmarkt in de regio New South Wales is sterker dan Sydney, maar wees voorzichtig want er zijn meer valkuilen.

De regionale waarden van New South Wales stegen het afgelopen boekjaar met 3,2%, terwijl de metro van Sydney 4,5% daalde.

In het eerste kwartaal van 2018 bedroeg het aandeel wederverkoopverliezen op Sydney 2,4%. Botany Bay, Hunters Hill, Mosman en Willoughby hadden geen doorverkoop met verlies, terwijl Burwood, Canterbury en Hurstville het hoogste percentage verliezen hadden.

De verliesgevende wederverkopen op de regionale markten van New South Wales bedroegen 4,2%. Dientengevolge was het verlies, zelfs in perioden van aanhoudende regionale prijssterkte, bijna het dubbele in vergelijking met Sydney.

 

De belangrijkste demografische context blijft ongewijzigd, met de meest recente bevolkingscijfers van het Australische Bureau voor de Statistiek die ongeveer tweederde of 15,8 miljoen van alle 24,6 miljoen Australiërs die in Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth en Adelaide wonen, aantonen.

Deze concentratie van mensen heeft ertoe geleid dat het fortuin van Australië grotendeels afhing van een handvol kapitaal.

Uit de analyse van verkoopgegevens bleek dat huiseigenaren in de populairste regio's van de stad de afgelopen zes maanden gemiddeld tot $ 875.000 winst hebben gemaakt op de wederverkoop van hun huizen.

Dit gebeurde toen de gemiddelde prijs van huizen in Sydney het afgelopen jaar met 6% daalde.

De charmante staat New South Wales heeft een groot aantal levendige steden en grote regionale centra met diverse en bloeiende industrieën. Buiten de kosmopolitische grenzen van Sydney, de hoofdstad van de staat, vindt u de grote kuststeden Newcastle en Wollongong, evenals vele andere interessante regionale centra waar u op zoek bent naar onroerend goed te koop in New South Wales.

 

Sydney, een van de grootste steden ter wereld, is de rijke en multiculturele thuisbasis van 5,1 miljoen mensen. Sydney, beroemd om zijn hoge kwaliteit van leven, is het belangrijkste financiële en commerciële centrum van Australië en leidt het land in een reeks van industrieën, waaronder digitale economie, productie, professionele dienstverlening, onderzoek, onderwijs en toerisme.

De beste plaatsen waar wonen en op zoek zijn naar onroerend goed te koop in New South Wales zijn Sydney, Newcastle en Wollongong.

De centrale zakenwijk van Sydney ligt in het hart van de stad, naast het iconische Sydney Opera House en de Harbour Bridge. Andere grote winkelcentra zijn verspreid over de stad, waaronder North Sydney en Macquarie Park in het noorden, Parramatta in het westen en industriële knooppunten in en rond het zuiden van de stad.

Newcastle is een grote regionale stad, gelegen op slechts twee uur rijden ten noorden van Sydney, in het hart van de wijnstreek Hunter Valley.

Newcastle is een van de grootste havens ter wereld en heeft een bloeiende lokale economie en zijn industriële en productiemiddelen zijn uitgebreid met andere sectoren zoals landbouw, onderwijs en gezondheidszorg.

In het verleden werd het uitgeroepen tot een van de 10 beste steden ter wereld. Newcastle heeft een sterke kustcultuur, een opkomende kunstscène, vriendelijke mensen en een ontspannen levensstijl.

Als u liever een onroerend goed te koop in de buurt van het strand koopt, is Wollongong een bloeiende kustplaats met ongeveer 204.0004 inwoners, op slechts 90 minuten rijden ten zuiden van Sydney.

Wollongong wordt erkend als een van de toonaangevende industriële en productiecentra van Australië.

Wollongong ligt aan de pittoreske zuidkust van New South Wales en wordt omgeven door ongerepte stranden en nationale parken.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 3033

Verkoop Huis, New South Wales, Sydney, Sidney, .

793,132.41EUR
Verkoop
Huis

354 m²
NIEUW HUIS. Nooit in! ALLE AANBIEDINGEN SUBMITTED.DALKEITH kwaliteit in een schitterende locatie. Stunning is het enige woord dat recht doet aan een h...
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB